Finally

Jag har äntligen funnit ett par vita jeans som faktiskt är bekväma. Som jag har letat efter dessa drömbyxor! Thank God!




Ralph Lauren

Om någon känner sig manad till att ge mig allt ifrån Nellys nya kollektion från Polo Ralph Lauren så är det helt ok! Jag skulle vilja köpa rubbet för åh, vad snygga kläderna är! Älskar detta stilrena klassiska mode. Så enkelt men samtidigt så elegant.

 


Ljusa vårfärger





My closet

Igår och idag har jag rensat, städat och sorterat i garderoben. Tog sin lilla tid men skönt att det är lite ordning igen. 



Valentine's day



Vårjacka




Good night

 


Lådspegel

Jag köpte den här gamla lådspegeln på loppis förra veckan och målade den vit några gånger. Nu står den i sovrummet och passar in bra bland allt annat vitt haha.





Silver / Grey


 


Nya gardiner

Hej! Idag har försökt ta vara på det fina vädret så mycket som möjligt. Tog en härlig promenad med Marre direkt efter jobbet och ännu en med Hannah lite senare. Man får passa på medan det är soligt.

Här är mina nyuppsatta gardiner i kontorsrummet. Jag blev väldigt nöjd, skönt med ljusa och fina vårgardiner. Haha, och lilla Simba är som vanligt nyfiken på allt.



 


Pink

Åh, tröttnar aldrig på tulpaner. Så fina blommor. ♥





Soliga måndag

Hej! Helgen som varit har varit jättebra på alla sätt och denna vecka startade likaså med strålande sol och värme. Vårkänslorna börjar helt klart krypa fram trots att man egentligen vet att inte vintern är över. Man kommer känna samma besvikelse som alla andra år haha.

Idag har jag fått mycket gjort! Jag har jobbat, solat, handlat vårjacka, bytt gardiner, städat, lagat mat och färgat håret. Det är inte förrän nu jag har satt mig ner en stund men det är skönt att ha mycket att göra!



Roadtrip

Igår åkte jag och Julia till Hjo för att handla lite inredning på hem & hobby. Hittade massor kul, skulle kunna gå där hela dagen och bara titta på allt fint de har. På hemvägen svängde vi förbi Tibro och hälsade på hos min familj. Supermysig roadtrip med en underbar vän. ♥

 


Golden watch

 


Älskade Simba




 


Nya kuddar

Skulle in på netto häromdagen för att köpa blommor och då hittade jag de här mönstrade kuddarna på rea för 30 kr st, fynd! Passar jättebra i vårat sovrum där vi har lite beigestil.



Trött på snö

Såååå trött på all snö. Visst är det fint och mysigt om man sitter på insidan av ett fönster men är man på utsidan och är tvungen att köra runt i halkan hela dagarna är det inte alls roligt. Jag vill ha vår!!

Färdigklagat för idag! Jag ska snart till Askersund och luncha med Jasmine innan vi ska jobba. Ikväll följer Julia med mig hem på en sleepover, vi ska göra tacos och bara mysa. ♥

 
 


Våffellunch

Hej! Idag har jag gjort våfflor till mig och Hannah, så nu ligger vi i soffan med matkoma. Om någon timme ska vi åka till gymmet innan ett kvällspass på jobbet!


 


Vinterland



 


This home runs on love

Äntligen söndag, min enda lediga dag den här veckan. Jag och Linus har varit i Hallsberg och handlat och ätit idag och nu är jag hemma och tar det lugnt efter all söndagsstädning. Ska snart göra tacos till oss. ♥