Nu kunde jag inte hålla mig längre...






Söndag

Idag jobbar jag delad tur, jätte tråkigt. Hela dagen känns förstörd eftersom man knappt hinner göra något under de lediga timmarna.. Har i alla fall bakat lite innan jobbpass nr två! 
 
 
 


Silver



Målar

Idag har jag varit hemma från jobbet. Trodde jag hade blivit magsjuk men nu mår jag bättre så det måste varit något annat. Nu när jag har haft tid har jag i alla fall tagit tag i de gamla fönsterna jag hittade och börjat måla dem!

 


Black and white

 


De första julklapparna inslagna

Ledig dag idag så har tagit en riktig sovmorgon och sedan varit ute på en långpromenad med Hannah.
Nu har jag börjat slå in de första julklapparna, så mysigt. Man får sådan julkänsla. Snart ska jag sätta igång och göra tacos för Linus kommer hem från Skåne idag. ♥

 


Myskväll






Julklappstips

Jag beställde en väggalmanacka med personliga foton i till min mormor och morfar som julklapp. Jag har nästan trettio kusiner på mammas sida så det fanns många släktingar att ha med i almanackan. Tycker alltid att det är svårt att köpa julklappar till äldre men det här uppskattas nog!




Små tomtar




Fick hem de här söta tomtarna idag. Jag tog ner dem efter att jag hade fotat, väntar tills första advent med att julpynta. Jag verkligen älskar sådana här pluffsiga tomtar. Här är två gosiga större tomtar i samma stil som jag har hemma.



Myströjor

Usch för det här trista höstvädret. Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet idag var att slänga på mig en varm myströja och krypa ner i soffan framför en bra serie. Mer än så har jag inte tänkt att göra en dag som denna.





Another sunday





Min fina

 
 
 
 


Gamla fönster


Hittade två gamla fönster på övervåningen som jag tänkte återanvända men inte som fönster då! Ett av dem ska i alla fall bli till en spegel. Får se om jag gör samma sak med det andra eller om jag bara använder det som dekoration, typ som här under. Det ska dock inte stå på det där fula lilla bordet, det var bara för att visa på ett ungefär.
 


Frukost

 


Ledig

Idag har jag varit ledig efter att ha jobbat hela helgen så har haft städ och tvättdag. Nu har jag precis varit ute på en promenad och snart kommer Julia hit en sväng så får vi se vad vi hittar på!



New shoes



Rött i köket

Har bytt ut de blommiga panelgardinerna i köket mot ett par vita hissgardiner med rödrutiga snören samt ändrat lite andra småsaker. Jag är så sugen på att julpynta hela huset men det är ju för tidigt haha. Lite rött kan man ju ha utan att det är juldekoration.






Black



Är inte så mycket för svarta kläder men den här peplumtoppen föll mig verkligen i smaken. Jättefin!


Vinterns första snö



Kontoret

Hej! Just nu sitter jag hemma och ska strax åka tillbaka för jobbpass nummer två. Tänkte visa "kontoret" här hemma som vi kallar det. Rummet är inte i närheten av färdigt än, men såhär ser det ut för tillfället. Jag pysslar just nu med att måla skrivbordet. Blir nog riktigt bra när det är klart.

Kunde inte låta bli att ställa fram en ljusstake, haha! Jag längtar så efter julen och jag ställde den i ett fönster där ingen annan ser den så folk inte tror att man är helt knäpp.






White



Söndag

En toppenhelg börjar nu lida mot sitt slut. I fredags var jag och Hannah i Kumla och gjorde ögonfransförlängning, blev jättenöjd! På kvällen blev det lite festligheter med bra vänner och lördagen spenderades på Ikea. Jag och Linus köpte massor kul som vi pysslade med hela kvällen. Idag har jag bara städat och fixat hemma, var och träffade mina syskon en sväng.

Lille Simba som sitter och kikar ut. ♥

 


Vitmålad

Jag har målat om våran tvbänk i veckan. Lät skivan vara ekfärgad för att få lite annan färg än vit här hemma och det blev jättebra. Nu håller jag på och målar ett skrivbord som jag och Linus har byggt ihop själva.