Lunch med Hannah

 


Busy day

Hej! Idag har jag jobbat 07-16 och direkt efter det åkte jag och Jasmine till marieberg. Där gick vi runt och kikade en stund och efteråt åkte vi och storhandlade mat. Ikväll har jag fixat och pysslat med allt möjligt här hemma, kan inte varva ner för jag har så mycket att göra haha!

Nu har jag krypit ner brevid den här gosisen på bilden under och ska somna med ett leende på läpparna för att Linus snart kommer hem och för att jag har fått ett riktigt roligt besked från jobbet! Godnatt.Springtime curtains
Chanel
Tulpaner

Mamma har varit på besök här sedan igår. Vi åkte till Örebro och åt god mat, sedan hjälpte hon mig med nya gardiner och lite allt möjligt här hemma. Allt blir så lyxigt när mamma kommer haha! Nu är hon påväg hem och jag ska snart rulla mot jobbet!

Fick så fina tulpaner av mamma. ♥
Symaskin

Fick en symaskin i julklapp av min älskade mormor och morfar så nu har jag smått börjat sy lite egna saker. Superkul, har velat ha en jättelänge men aldrig tagit tag i det. Här under är ett kuddfodral jag sydde härromdagen.
Photowall

 Jul och nyår 2014

Nu fungerar äntligen vårat wifi hemma igen! Slänger upp en bildbomb ifrån jul och nyår. Har haft det jättebra med min fina familj och vänner. Känns skönt att alla röda dagar äntligen är över så man får tillbaka alla rutiner igen.

 


 


Nytt år

Hej! Sladden till wifi har gått sönder här hemma och har fortfarande inte fått tag på någon ny men Linus skulle köpa en i veckan så snart kommer uppdateringen vara som vanligt igen. Har massor bilder att lägga upp ifrån jul och nyår!
 
Nu är det nytt år och nya möjligheter! Idag har jag jobbat, varit och solat, gått promenad i solskenet, städat huset, bakat och snart ska jag in till stan en sväng.