Höstmys



Inför halloween

På fredag vankas halloweenfest, ska bli så kul!



Sunshine

 


Storhandling

Idag har jag och Jasmine haft en jättemysig dag i Örebro med massor strosande runt i butikerna och även en hel del julshopping. Efter det storhandlade vi mat så nu går det inte in något mer i frysen på ett bra tag!



Regn och rusk

Usch för detta ruggiga höstväder. Regn och rusk är det enda vi har just nu. Detta trotsade jag och Jasmine idag och gick ut på en två timmars skogspromenad. Det gick ju bra när man hade vantar, halsduk och vinterjackan på!



Moroccanoil

Tänkte att det var dags att testa Moroccanoil produkterna som man har fått höra så mycket bra om. Jag använde de för första gången igår men märkte ingen större skillnad mot vanligt shampo men det kanske tar ett tag. Någon som har erfarenhet av dessa produkter?



Nly trend

Kort jobbdag idag första gången på väääldigt länge! Belönade mig själv med ett paket från Nelly när jag kom hem. I det var bland annat den här söta toppen. Ingen direkt höstfärg men jag älskar ju rosa!



Dressed for October




Vanilj / Orkide

Åh, jag har hittat en jättegod ny doft på sköljmedel! Brukar oftast tycka att de luktar helt okej men den här är något extra! Vanilj och orkide, det doftar nästan lite kokos också! Ska testa att ha i lite i en blomspruta utblandat med vatten och spruta på gardinerna, har hört att doften ska sitta i jättelänge i hela huset!



Lördagsmys


Spenderar lördagskvällen hemma i soffan med mina två fina pojkar istället för ute i det kalla ruggiga höstvädret. Film och godsaker får det bli, så skönt att bara ta det lugnt efter en stressig vecka.


Friday



Köksdetaljer




Min lille älskling



My favorite outfit




Tibro

Idag är min lediga dag och den har jag spenderat på bästa sätt, med familjen som jag åkte och hälsade på i Tibro. Vi har varit och ätit och efter det har jag och mamma varit och handlat i en mysig inredningsbutik, jätte trevligt.

Jag och min fina mamma (som är så brun för att hon precis har varit utomlands).



Autumn




Söndagsmys


 


New classics



Örebro

Idag är min enda lediga dag på hela veckan så jag och Hannah passade på att ta en tripp till Örebro för att äta lunch och shoppa lite kläder. Supertrevligt trots det tråkiga höstvädret.



Simba

Här är våran lille kattunge Simba som har bott hos oss i snart två veckor. Han är världens gosigaste kattunge som alltid vill sova tillsammans med oss. Och han är ju för söt, ser ut som en lejonunge.



White and bright



Omgjord hallmöbel

Det här inlägget har jag redan lagt upp på min förra blogg men jag tänkte visa det igen. Min pappa hade en gammal tråkig hallmöbel som jag fick. Inte direkt min stil så jag målade om den och bytte ut tyget på dynan. Nu funkar den hur bra som helst hos oss!






Nya soffan

Här är soffan som jag och Linus köpte för någon månad sedan. Jag blev verkligen nöjd med den! Både rymlig och snygg, passar jättebra hemma hos oss. Den ljusade verkligen upp vardagsrummet.





Kanelbullens dag



Ny blogg

Välkommen hit!
Jag tappade verkligen blogglusten i vintras men nu har den kommit tillbaka så jag tänkte starta en helt ny blogg (igen) för att mitt liv har förändrats så mycket då jag både har slutat skolan och flyttat. Och nu har vi internet i huset så jag slipper mobilblogga och jag skulle tro att inspirationen håller sig vid liv mycket längre tack vare det.

Jag och min pojkvän flyttade till ett mysigt hus en mil utanför Askersund i våras så det kommer troligtvis dyka upp mycket inredningsrelaterade inlägg i den här bloggen. Annars är det väl det gamla vanliga! Hoppas alla läsare hänger med till den här nya bloggen!